Lidmaatschap Webshop Keurmerk

Stichting Webshop Keurmerk EMOTA trust mark

Het Webshop keurmerk is een keurmerk voor internetwinkels. De Stichting heeft tot doel consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Het Keurmerk betekent dat de aangesloten webwinkel tot dat moment zich contractueel heeft vastgelegd tot naleving van deze Keurmerk-code. Dit betekent onder andere dat de aanbieder werkt volgens de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk.

Alle consumenten kunnen ervaringen met transacties bij een Webshop Keurmerk-aanbieder langs elektronische weg melden bij de Stichting Webshop Keurmerk. De aanbieder wordt uitgenodigd om te reageren op de ervaringen van de consument. De Stichting Webshop Keurmerk kan een aanvraag voor een Keurmerk-logo weigeren, wanneer de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat acceptatie van de aanbieder in strijd is met de wet en/of deze code.

De aanbieder

Straatzand.com is lid van de Stochting Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wij ons houden aan hun regels en aan de geldende wetten. Lees het volledige reglement van het Webshop Keurmerk op de website.

 

Als lid van Webshop Keurmerk zijn wij ook aangesloten bij het Europese Keurmerk voor betrouwbare webshops, EMOTAIn tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongevenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.

 

Nog vragen? Neem contact op.