Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen (losgestort zand uitgezonderd). Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Ma. 24 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Welke zandsoort heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten zand te verkrijgen. Voor verschillende toepassingen zijn er ook verschillende zandsoorten die hier goed op aansluiten.

zandEen van de meest bekende zandsoort is straatzand, ook wel bestratingszand genoemd. Dit wordt gebruikt om bestrating op te leggen.

Hoeveel zand u nodig heeft kunt u gemakkelijk zelf berekenen: Hoeveel zand heb ik nodig?

 

Zoekt u zand voor een andere toepassing?

Zoekt u specifiek grof zand of zand voor in de zandbak? Op onze overkoepelende site zandbestellen.nl vindt u diverse zandsoorten zoals;

Drainagezand, Speelzand, Valdempzand, Betonzand, Metselzand,, Ophoogzand (voor het ophogen, aanvullen of opvullen van oppervlaktes. Ophoogzand kunt u ook gebruiken voor andere toepassingen waarbij er geen of lage eisen aan het zand worden gesteld.

 

Straatzand losgestort bestellen

Straatzand bigbag bestellen 

 

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen ook vele andere soorten zand leveren.